Filminspelning

Under en hel dag var hela gänget som administrerar denna blogg med på en filminspelning till en trailer för en lansering av nya högtalare, efter att ha sett en riktigt snygg företagsfilm från www.explainer.se. Detta var en riktigt händelserik dag som vi som administrerar bloggen fick gå igenom. Det hela började med att vi tidigt på morgonen träffades utanför en restaurang i närheten av centralstationen, för att sedan ta oss till inspelningsplatsen som låg bakom flygplatsen, där detta skulle spelas in. Medieproducenten som samarbetade ihop med arbetare med riktiga HD-kameror, gjorde en fantastisk professionell redigering. Även lättare animeringar gjordes.

Bäst kvalitet fick trailern på dator tillsammans med en minihögtalare som kunde hållas i handen. Ljudet blev riktigt bra och fick en bra kvalité, den minihögtalaren som användes behövde inte alls kosta mycket. En produkt som vi är riktigt nöjda att få presentera. Allt inför inspelningen bestämdes av medieproducenten vad som ska spelas in och hur, även råd samt tips mottages av medieproducenten, för att skapa den bästa trailern någonsin. I trailern gjordes reklam för en minihögtalare som heter Jabra Solemate Mini. Högtalaren har en stadig design med en gummisula som ser till att högtalaren står stadigt på ett bord eller var någonstans den sätts. Priset ligger runt 600-lappen och ger ett väldigt rikt mellanregister, med lite väl skarp diskant – ljudet som nämndes innan är hyffsat och ger bra valuta för pengarna.

Leave a Comment